kaniyasor

kaniyasor.WordPress.com

Cani İnsanlar Tüm Canlıların Yüzkarasıdır!

Posted by kaniyasor 5 Aralık 2012

aaa-karanlik-kirmizi2.wwwkaniyasorKani Yado – 05.12.2012

“Maymun kendi hayvani haklarını kullanabilecek aklın tekamülüne sahip olsa maymun soyunu katil insanlara benzettiği için Darwin hakkında şeref davası açabilirdi” esprimizin haklılığını günümüzdeki itaatkar köle şeklinde yaşamı biçimlendirmek, yarattıkları diktatör şirklere itaate zorlayan siyasal sol ve sağ gericilerin ilmi tahrifatlarından da anlayabiliyoruz.

Bu sistemlerin derin ocakları cübbeli ve cübbesiz maskotlarını da ortaya salarak ve cilalı dişi tahrifat çalışanlarıyla ha bire yalanlarla yaşamı anlamsız kılıyorlar! Kimdir bu gizli parazit güçler, ne yapmak istiyorlar? Bir taraftan ölüm mangalarını kurarak çatışma ortamlarında  tarihten silinmeyi erteliyorlar, bir taraftan tetikçi teorisyenler ya da Yeşil gibi ölüm robotlarını yetiştiriyorlar.

Kürt kökenli faşistlerden oluşturdukları ölüm mangalarını kurarak eskiden devşirme Bektaşi yeniçeriler ve hamidiye alaylarını yarattıkları gibi kendi fedai güçlerini yaratıyorlar. Kimini de dünyanın çeşitli ülkelerinde birinci sınıf güvenlikli romantik yerlerde muhafaza ediyorlar. Elemanlar bas bas bağırıyor “hiç olmasa bizi ayı çadırlarına alın, cezalı gibi gösterin“ yalvarışları için derin pazarlıklar gırla gidiyor. Siyasal sorunların çözümü görüntülerinin içinde renkli pazarlıklar…

Hepsinin de gözleri güzeldir ama Abd-ul Fetullah çok yaşlandı, Türkçü-Turancı ülküsünün gerçekleştiğini göremeden Said-i Nursi’nin de günahlarını sırtına alarak kendi siyasal günahlarıyla birlikte ebediyete intikal edecektir yakında.

Siyasal sağ ve sol görüntülü misyonerliklere, Yahudi ve Arap yalancılarının yüzünü kara çıkarmamak için bilimsel tahrifatlar yapmalarına  ne anlam vermeli?

Darwin maymunlara çok haksızlık etti. Her türlü yaşam üçkağıtçılığının dini ve içtimai maharetleriyle bin bir hileyi yapan insandır. İnsanın soyunu maymuna dayandırmasıyla maymunlara büyük bir haksızlık etti. İnsanların canlıların içinde en çok maymunlara benzediği doğrudur ancak insanların maymun cinsi olması mümkün değildir. İnsanlar biçim olarak maymunlardan daha güzel olabilir ama insanların zihniyet kirliliği çok iğrençtir! Maymunlar konuşabilseydiler buna çok tepki gösterirlerdi.

Darwin maymunu insana benzeteceğine, insanı maymuna benzetmiş ve böylelikle maymun zararsız bir canlı olduğu halde mağdur edilmiş. Böylelikle maymun diğer canlıları mağdur etme  karşılaştırmasında haksızlığa uğramış. Maymun edepli bir hayvan olarak maymun kalmalı, insan kendi kirli kimliğiyle insan kalmalı. Darwin şimdi yaşasaydı bu hatayı yapmazdı.

İnsanlar toplu katliamlar yaparak diğer canlılardan ayrılıyor. İnsanlar fesat/fitne aklını kötüye kullanmakta mahirdir. Böylelikle insan aklının ne denli tehlikeli olduğu ortaya çıkıyor.

İnsanlar savaşçıdırlar, yani lümpendirler. Kendi aralarında teka tek olaylar çıkarıp öldürme olayların failleri oldukları gibi, toplumları toplu katliamlar ve soykırımdan geçirebilirler. Bir çok fitnelik meziyetlerle maymundan daha akıllı olduğu  net olarak ortaya çıkıyor ama kim kimden daha erdemlidir, bu nokta önemli değil mi?

Biz bu gerici/kanlı insanları yaratmadık ve onları düzetme görevimiz de yoktur. Rabbimiz mağara yaşamından sosyal insan olma tekamülüne kadar yaratılış ve tekamül(evrim)  sabrını fark ettiğimiz gibi, bu günkü kanlı insanın, yarının  güzel insanına evirilebileceğini tahmin etmemiz zor değildir.

Bize sabretmek ve Rabbimizi ve onun  sonsuz evreninin hikmetlerini öğrenmek ve görmek düşüyor. Rabbimiz ile insan vicdanı arasındaki rabıta, Mekke ve Kudüs şirkleri üzerinden değil, insan vicdanı ile Rabbimiz arasında teşekkül ediyor.

KONUNUN ANLAŞILMASI İÇİN YAŞAMSAL DENEY:

İlk olarak insan ile maymun arasındaki farkı Frankfurt hayvanat bahçesinde fark etmiştim. Görevliler hayvanlara  yiyecek dağıtıyordu. Dört maymun  bulunduğu barınaka görevliler  maymun sayısın a göre elma içeri attılar. Dört maymuna dört elma atılmıştı.

Maymunlar o elmaları almak için koşuştular, içlerinden biri iki elma alınca bir maymun elmasız kaldı. Diğer maymunlar hemen onun üstüne üşüşerek onun elinden ikinci elmayı alıp elmasız kalan maymuna verdiler ve gaspçı maymun  onlardan ayrılarak bir köşeye çekildi ve tek kaldı. Gaspçı maymunun mahcubiyeti yüzünden okunuyordu. Ortadoğu toplumları gibi haksızlığını yalanlarla örtmüyordu. Arkadaşlarına bakmaktan utandığı için mahcup bir duruşla başı önüne düşmüştü. Affedilmeyi bekler gibi bir bakışı vardı, ben orada olduğum sürece hala affedilmemişti ve o tecritte kaldı. Dinsel yalanlarla  insanlığı çıkmazlara sürükleyen Araplar ve Yahudiler ile Kürtlerin en yaşamsal haklarını gasp eden, onların ülkesini talan eden Türkler bu maymunlar kadar tahir mi?

Bu olayı gördüğümde çok düşünmüş ve insanları maymunlarla karşılaştırmıştım, aralarındaki farkları görmeye çalışıyordum. Bu davranıştan sonra  insan ve maymun karşılaştırılmasında biri daha iyi olması gerekiyor ama hangisi hangisinden daha ilkeli ve edepli? Coğrafyamızın barbar Orta Asya göçmen toplumları ve tüm coğrafyamızı dinsel yalanlarla, talanlarla kirleten toplumlar bu maymunlar kadar erdemli olabilir mi?

Yorum bırakın